De kippen krijgen alle rust en ruimte om
lekker te leven. En dat proef je!

Recepten van topchef Jacob Jan Boerma voor Pasen

Chefkok Jacob Jan Boerma van Restaurant De Leest in Vaassen en ambassadeur van BleierenJacob Jan Boerma restaurant de Leest kiest voor Bleieren

heeft speciaal voor Bleieren drie heerlijke gerechten gemaakt.

De recepten van de gerechten kunt u als pdf downloaden.

Roerei met tomaat, pekelvlees. parmesaanse kaas, pesto, pijnboompitten en briochebrood

Recept van Jacob Jan Boerma met Bleieren 1

Getoast zuurdesembrood met rolletjes van flensjes, gevuld met frisse groenten

Recept Jacob Jan Boerma met Bleieren.1.pdfRecept van Jacob Jan Boerma met Bleieren

Cocktall van advocaat, yoghurt, aardbeien en hangop

Recept Jacob Jan Boerma met Bleieren.1.pdf

Recept van Jacob Jan Boerma met Bleieren

 

Bleieren zijn een erkend Veluws Streekproduct