De kippen krijgen alle rust en ruimte om
lekker te leven. En dat proef je!

Chefs

Chefs koken met Bleieren

Steeds meer koks, horecagelegenheden en cateraars kiezen voor duurzaam en de unieke smaak van Bleieren in hun gerechten.
Kwaliteit, smaak en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) komen samen in een prachtig gerecht.

 

Jacob Jan Boerma, eigenaar en chef-kok van restaurant De Leest in Vaassen kiest ook voor Bleieren Veluwse boereneieren in de keuken van zijn tweesterrenrestaurant.

‘Eigenlijk is het gek dat je als chef-kok zelden stilstaat bij de hoeveelheid eieren die dagelijks in de keuken wordt gebruikt. Er is bijna geen gerecht waarin geen ei of eiproduct is verwerkt. Eieren vormen een verbindend element tussen smaken, ingrediënten en gerechten. Als je zoals ik kiest voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), biologische en eerlijke kwaliteitsproducten ligt de keuze voor Bleieren voor de hand.’

Tweesterrenrestaurant De Leest staat voor ambachtelijkheid en kwaliteit. In een moderne en rustige ambiance aan de rand van de Veluwe kunt u genieten van de inventieve keuken met kosmopolitische invloeden. Dit uit zich in een bijzondere wijnkaart, prachtig opgemaakte en bijzondere gerechten (www.restaurantdeleest.nl).

Lees het hele artikel>>

 

Recepten van Jacob Jan Boerma met Bleieren

Speciaal voor Bleieren maakt Jacob Jan regelmatig een nieuw gerecht met Bleieren.

Nieuwsgiering naar zijn recepten voor de Paasdagen?

 

 

Stuur uw eigen recept in

Stuur ons uw recept met Bleieren, dan plaatsen wij het op deze pagina. Recepten insturen naar: info@bleieren.nl o.v.v. recepten.

 

Kies ook voor duurzaam in de keuken

Koken met Bleieren is voor horecaondernemers en cateraars een eenvoudige manier om een MVO-gerichte inkoopbeleid inhoud te geven. Kiest u ook voor duurzaam geproduceerde kwaliteitsproducten en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

Vraag naar Bleieren bij uw volgende bezoek aan uw groothandel of neem contact op met Veluws Ei voor een compleet overzicht van de deelnemende groothandelaars.